Štítky

domov (26) HK (24) DIY (13) recy (12) styl? (12) fujtajblíci (8) šperky (8) eko (7) archeologie (6) fler (6) freš fleš (6) kultura (6) příroda (6) umění (6) dizajn (5) keramika (4) vaření (4) výstavy (4) škola (4) divadlo (3) knihy (2) Litomyšl (1) blogování (1) muzika (1) podzim (1) votočvohoz (1)

pátek 1. července 2011

Kuks

Dostala jsem se na vysoké do druháku, juch! Po několika dlouhých prošrocených týdnech mě přítel vzal na výlet, abychom si trochu odfrkli. Protože jsme chudí študáci, nejeli jsme nikam daleko od Hradce, pouze na Kuks, kde jsem se měla kochat krásnými sochami, neboť prý rozumím umění :-).

Bylo to tam vážně krásné. Chodili jsme okolo cností a neřestí a hádali, která je která. Dovnitř hospitalu jsme se ale nepodívali, protože i zlevněné vstupné pro studenty bylo docela drahé. Byla jsme překvapená, jak špatná přístupová cesta k hospitalu vede. Byla to jen taková polní, traktory rozježděná stezka, mnohem horší pak byla ještě lesní pěšina k Braunovu betlému. Pokud nejste horská koza, ani se tam nevydávejte, neboť je to stejně docela daleko.

Večer den jsme uzavřeli relaxačními koupelemi v městských lázních, kde to je přes léto moc prima, protože tam nechodí tolik lidí, ačkoliv člověk může ležet na terase na lehátku a s drinkem v ruce.





Žádné komentáře:

Okomentovat